Leif de Leeuw Podcast #4: Multiscale & Modern Guitar Concepts

In deze aflevering schuift Maarten weer aan bij Leif de Leeuw voor fijne gesprekken, nieuwe inzichten en natuurlijk gloednieuwe gitaren!
4 september 2024 in
Thijmen van der Hoeve
| Nog geen reacties

Elke aflevering kiezen wij gitaren uit onze winkel waar een mooi verhaal aan zit of die simpelweg ontzettend gaaf zijn. En met die gitaren neemt Leif ons mee in de wereld van gitaar spelen waarbij elke aflevering een nieuw onderwerp aan bod komt! Voor gitaarnerds, door gitaarnerds! In deze aflevering bespreken Leif de Leeuw en Maarten Dispa moderne gitaarontwerpen! Ze gaan dieper in op hun karakteristieken, wat ze onderscheidt en vooral hoe ze klinken!

Multiscale & Modern Guitar Concepts | Leif De Leeuw Guitar Postcast #4

Maarten heeft deze maand twee moderne gitaren meegenomen: de Music ManKaizen 6 en de Teuffel Birdfish. Leif deelt zijn visie op moderne gitaren en heeft ook weer een gitaaroefening voorbereid om te leren. Naast de moderne gitaren bespreken de mannen ook string plugging, Billy Strings en Joe Bonamassa!

De gitaren uit de podcast


Luister op Spotify & Apple Podcast

Onze podcast is ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcast. Volg de podcast of voeg hem toe aan je favorieten en mis geen enkele aflevering!

Luister op Spotify            Luister op Apple Podcast

Aanmelden om een reactie achter te laten